O mně

Bude to už 20 let, co jsem se pustila do svého osobního rozvoje. Strašně to letí!
Když jsem začala hledat něco, co by mi pomohlo od mých “psychostavů”, dostala jsem se postupně k mnoha úžasným vědním oborům, technologiím, technikám, metodám a poznání, o kterých jsem neměla ani tušení.
Neskuečně mě to nadchlo! Byla jsem lačná po všech informacích, které ke mně přicházely. Přišlo mi, jako kdybych do teď žila za zavřenými dveřmi... Byla jsem užaslá ze všeho,co se začalo otevírat.
Poznatky kvantové fyziky, neurovědy, epigenetiky, etikoterapie, medicíny mysli a těla, psychosomatiky, energetické medicíny a spoustu, spoustu dalších... Vše perfektně vysvětlené a vědecky podložené. V tu dobu to pro mne bylo velké plus.
Miluju svůj život :)
Miluju svůj život :)
Celých 20 let... Studuji a studuji. Dělám jeden kurz za druhým. Čtu jednu knihu za druhou a stále se dozvídám nové a nové věci. Krok za krokem v napojení na sebe sama poznávám víc a víc sebe, svůj vnitřní svět i svět za oponou.
Naučila jsem se odstranit a vymazat problémy a bolesti, které nás trápí… v jakékoli oblasti našeho života. Otevírat a aktivovat náš plný potenciál, abychom mohli žít šťastný, spokojený, naplněný život v lásce a hojnosti.
Díky mým úžasným klientkám a klientům jsem získala několikaletou praxi a veškeré poznatky tím velmi obohatila. Tohle vše a ještě další “tajné” přísady využívám při terapiích, i ve svém každodenním životě. Co tedy dělám?
"Přeprogramovávám” tělo i mysl klienta tak, jak je pro nej nejlepší. V souladu s jeho duší. Měním informace v kvantovém poli a spouštím v těle samoléčebné procesy.
Meditace
Workshopy
Další články