Úzkostné panické ataky

Úzkostné panické ataky
To, co člověk prožívá při panických atacích je děsivé. Kdo nezažil, neví…
ataky
ataky
Každou chvíli a čím dál častěji prožíváte pocity na omdlení, kdy vám teplo poleje celé tělo, nemůžete dýchat, buší vám srdce, hučí v uších, podlamují se vám nohy, motá hlava a je vám prostě„divně“ a to je hodně slabé slovo. Připadáte si, že v tu chvíli nemáte situaci ani své tělo vůbec pod kontrolou. Bojíte se o své zdraví, o svůj život. Nevíte, co s tím dělat? Nemůžete to v tu chvíli ovládnout? Opakuje se to čím dál častěji na všech možných místech. Třeba tam, kde je špatně opustitelný prostor (supermarket, ve frontě u pokladny, v čekárně u lékaře, ve veřejných hromadných prostředcích, na místech, kde je hodně lidí, vydýchaný vzduch…).
Váš život je jedno velké omezení, protože se všemožně vyhýbáte těmto místům, abyste svým stavům předešli. Rozjíždí se strach ze strachů. Neustále hledáte pomoc u všemožných lékařů, byli jste na všech možných vyšetřeních, ale nikde nic. Diagnóza... jste zdraví. Jediná pomoc, která se vám dostala, je v podobě antidepresiv…
Vy ale chcete zpátky svůj život! Radovat se z něj! Dělat věci, které vás baví...
Mám pro vás dobrou zprávu :-) Těchto stavů se dá zbavit. Je to stejné jako s jakoukoli jinou nemocí. Je potřeba najít psychickou příčinu a odstranit emocionální bolesti uložené v našem těle. Panické ataky se projeví ve chvílích, kdy člověk něco dlouhodobě přehlíží a potlačuje nebo prožil nějaký silný traumatický zážitek. Pomůžu vám najít příčinu, odstranit ji a zbavit jich. Naučím vás, jak vědomě tyto stavy „ovládat“ a odstranit je ze svého života.
Meditace
Workshopy
Další články